Kategorier

Övrigt

Hem / Sport & Fritid / Övrigt /
Jakt på Rådjur & Älg
Sjuhäradsjakt erbjuder jakt på rådjur, älg, dovjort, kronhjort, mufflon, vildsvin, fågel, hare och räv. Sjuhäradsjakt ger dig möjlighet att välja. Ring och berätta hur du vill att ditt jaktpaket ska se ut, vi ordnar allt.
Jakt dovhjort, Jakt kronhjort, Jakt vildsvin, Jakt älg, Jakt rådjur

Fotbolls VM
Fotboll, fotboll och åter fotboll. VM-kvalet börjar snart och jag följer detta nogrant.

Getupdated Flames
Blogg för och om Innebandylaget som i år väntas göra stor succé i korpen i Borås. Välkommen att följa lagets framgångsrika säsong!

Fotbollspriser
Ladda upp med riktiga fotbollspriser till sommaren hos Formo. Vi tillverkar och säljer det mesta inom medaljer och sportpriser. Vi kan även hjälpa dig med gravyr på dina beställda produkter. Vi kan även ta fram pins, profilkläder med tryck åt din förening. Hos oss på Formo hittar du allt inom idrottspriser och sportpriser. Vi har mängder av olika pokaler till bra priser
Profilkläder med tryck, Gravyr, Pins, Medaljer

Fodboldrejser i Europa
LA Travel skræddersyer fodboldrejser til Europas topligaer i fodbold. For grupper klarer vi også hjælp med at booke transport, restauranter, udflugter m.m.

Katalogen är tillängnad alla IT-moguler så som Johan Staël von Holstein

Så här säger wikipedia om Johan Staël von Holstein:
Johan Staël von Holstein, född med okänt efternamn men adopterad Staël von Holstein, född 5 maj 1963, är en svensk företagsledare. Han var med och grundade Icon Medialab och är idag VD för Iqube. Medverkar som kolumnist i tidningen Metro och har även släppt en bok. I december 2007 valdes han in i Statens Kulturråd.