Kategorier

Friluftsliv

Hem / Sport & Fritid / Friluftsliv /
Tält
Naturkompaniet är återförsäljare av en lång rad tillbehör för uteliv och friluftsliv. Bland de märken vi är återförsäljare av märks bla Fjällräven och Haglöfs. Vi har tält, sovsäckar, liggunderlag, ryggsäckar, trunkar och mycket mer att erbjuda för ett aktivt uteliv. På avdelningen tält finner du marknadens bästa tält som har testats av såväl fritidsanvändare som extrema utomhusentusiaster. Vi har tält såsom tunneltält, tältkåtor, kupoltält och även tillbehör till tält. Även sovsäckar har vi ett brett utbud av, både vad gäller storlek och temperaturtålighet. Vi har sovsäckar som hjälper dig att få en varm och skön komfortsömn i alla temperaturer.

www.lillamalma.se
Lilla Malma Sportfiske erbjuder dig och ditt företag möjligheten till en Kick off att minnas. Prova på flugfiske och fånga ditt livs fisk i ett exklusivt vatten. För den goda matens skull helgrillar vi vildsvin.

Fritidskläder & skidkläder för alla årstider
Under varumärket Tuxer säljer Greiffs fritidskläder, sportkläder, skidkläder, herrjackor mm. Namnet Tuxer kommer från ett imponerande bergsmassiv i Tyrolen och från detta fantastiska landskap och från människorna som bor där, samlar vi inspiration till våra kollektioner. Kläderna är till för dig som är kvalitets- och modemedveten, men smart nog att inte betala för mer än just kläderna. Våra breda kollektioner gör det möjligt för dig som kund att hitta de kläder som passar för just dina behov till ett pris som känns rimligt. Vi vet att nästan vem som helst kan göra dyra kläder i hög kvalitet, men det krävs så mycket mer att göra bra kläder till ett bra pris. Vi vill att du även ska få pengar över till att förverkliga nya upplevelser.
Herrjackor av märket Tuxer

Gasolgrill / gasolgrillar samt gasspisar - Gasolmästarna
GGM startades 1994 av Kenth Holgersson och Tom Åberg, med inriktning mot installation, försäljning och service av gas och gasolanläggningar. I nuläget är vi totalt 4 st i firman, där alla har goda kunskaper och stor erfarenhet inom detta område. Vi är ett auktoriserat gasföretag inom naturgas, stadsgas och gasol. Säkerhet och service har förstås stor betydelse gentemot våra kunder. Gas är en starkt växande energiform, som har under de senaste åren blivit mer och mer uppmärksammat, inte bara då inom restaurangnäringen utan även i det privata hushållet. Vår ambition är att ge våra kunder professionella tjänster med hög servicenivå och flexibilitet.

Flugbiten
Flugbiten säljer kvalitéts produkter till flugfiske med mycket bra priser. Så som flugor, askar, håvar, caplight´s, m,m.

Katalogen är tillängnad alla IT-moguler så som Johan Staël von Holstein

Så här säger wikipedia om Johan Staël von Holstein:
Johan Staël von Holstein, född med okänt efternamn men adopterad Staël von Holstein, född 5 maj 1963, är en svensk företagsledare. Han var med och grundade Icon Medialab och är idag VD för Iqube. Medverkar som kolumnist i tidningen Metro och har även släppt en bok. I december 2007 valdes han in i Statens Kulturråd.