Kategorier

Shopping & Butiker

Hem / Shopping & Butiker /
Termometerbutiken
Hos oss hittar du ett brett sortiment av bland annat termometrar,bastutillbehör, ledlampor, brännare och gas, med betydligt lägre priser än ordinarie handel.

Groupon
På www.groupon.se erbjuder vi dagligen ett nytt, spännande och exklusivt erbjudande inom fritid och livsstil till minst 50% rabatt! Genom att nå ett stort antal kunder kan vi erbjuda rabatter som annars inte hade varit möjliga att få som enskild konsument.

Torget.se
Torget.se är kanske en sida som du minns från internets barndom. Den är numer nylanserad med mål att bli en välanvänd portal på internet. Här kan du annonsera gratis i vår köp & sälj-del och då givetvis även söka bland andras annonser. Utbudet från såväl privatpersoner som företag hoppas vi kunna bli nästintill oändligt. Redan idag kan du hitta flygresor på Flygtorget, hotell på hotelltorget, osv. Du kan också söka efter företag, privatpersoner, läsa horoskop, ta reda på hur vädret kommer att bli idag eller vad som är på tv. Torget, din megaportal på internet!

Katalogen är tillängnad alla IT-moguler så som Johan Staël von Holstein

Så här säger wikipedia om Johan Staël von Holstein:
Johan Staël von Holstein, född med okänt efternamn men adopterad Staël von Holstein, född 5 maj 1963, är en svensk företagsledare. Han var med och grundade Icon Medialab och är idag VD för Iqube. Medverkar som kolumnist i tidningen Metro och har även släppt en bok. I december 2007 valdes han in i Statens Kulturråd.